Shopping - like bra som sex!

Idag var den store shoppedagen for meg! Derfor tråler jeg nå nettet etter forskningsrapporter om hvor bra shopping egentlig er for kvinner! Sitter å viser disse til mannen selv om han virkelig ikke bryr seg om hvor mye jeg har brukt. Er nok mest min egen dårlige samvittighet jeg prøver å dempe. Nå fant jeg en artikkel som faktisk sier at shopping er som sex for kvinnen! Vet ikke hvor enig jeg er, men lykkelig, det blir jeg. OG de mener det er som en liten treningsøkt. Shop med god samvittighet:D Fikk meg noen nye plagg iallefall! Lyse jeans som jeg har leita lenge etter uten hell. Og en knall rosa/oransje bikini til ferien vi skal på i mai! Pluss diverse peeling produkter. Snart klar!


Tror både jeg og min gode venninne så ut som dette.

Ellers er vi begynt sånn smått å pakke for avreise til Oslo tidlig torsdagmorgen. Blir leiebil fra Oslo til Hemsedal. Jeg elsker roadtrips! Nå får jeg ca 3 t i bilen mens mannen kjører. Herlig! Pakkinga er det selvfølgelig jeg som tar meg av. Mannen aner ikke hvor garderoben er engang. Og iallfall ikke barnas klesskap. Det er nesten sånn at jeg må legge fram nye sokker og boksere til han hver dag for han finner det rett og slett ikke. Han er generelt helt ræva til å leite da. Ja han er en sånn en som ikke finner solbrillene han har på seg! :DTja, ligner litt han her da.

Er skikkelig trøtt etter treningsøkta på kjøpesenteret idag så nå skal det bli godt å legge seg. Tjohei!

 

#shopping #shopoholiker #sex #trening #pakke #roadtrip #blog #hverdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Doktorfrue

Doktorfrue

29, Tromsø

Da har alle disse fruene blitt bloggere så hvorfor ikke jeg også? Nyter livet mitt som legefruen til legen med doktorgraden. Steller med hjem og barn å nyter dagene. Når tiden ikke går med til det jeg liker best så kan jeg vel blogge litt. Ja jeg har barn og kan skrive litt om hverdagen med dem, men bilder av dem kan komme når de er så store at de kan drikke champagne til frokost sammen med meg.

Kategorier

Arkiv

hits